Kinderopvang Friesland

Onze speelleergroep is onderdeel van Kinderopvang Friesland (SKF). De medewerkers zijn onderdeel van ons IKC maar werken vanuit SKF. Er is een doorgaande lijn van de peuters met groep 1 door een goede samenwerking met geregeld een overleg tussen SKF en IKC Eestroom.

Aanmeldingen voor onze speelleergroep kan bij Gabriëlle via het mailadres: gbroers@proloog.nl u kunt ook telefonisch contact opnemen met het nummer: 06 82054046

Voor meer informatie over SKF klik hier om naar hun website te gaan.

Speelleergroep Op weg naar groep 1

De Speelleergroep is voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar. Afhankelijk van de groepsgrootte werken er 1 of 2 vaste leidsters op de groep. We hanteren een vaste dagindeling. Dit zorgt voor veel duidelijkheid en stimuleert het zelfvertrouwen van uw peuter. Daarnaast stimuleren we het gebruik van taal, zelfstandig gedrag en helpen we de kinderen hun dagelijkse omgeving te verkennen. We stimuleren de ontwikkeling op een positieve manier. Uw peuter leert rustig te wennen aan de overgang naar de kleuterklas.
Meer informatie

Openbare basisschool

Onze school is onderdeel van het multifunctioneel centrum “Mozaïk”. Het is het gebouw dat centraal in de wijk staat en wij maken gebruik van een gedeelte van dit gebouw. De Vrijheidswijk staat bekend om zijn vele culturen. Dit is ook te zien in onze klassen. In de klas komen veel verschillende culturen bij elkaar en zij vormen samen een hechte groep. Deze mooie mix van kinderen verbindt en de kinderen maken zo kennis met verschillende culturen.
Meer informatie